HELIPORTUL COBREX BRASOV
ICAO ID LRCX
Coordonate geografice LAT N 45° 39’ 05’’ N

LONG E 25° 33’ 04’’ E

Frecventa 132,125 MHz

 

 

 

Va multumim pentru interesul fata de Cobrex Trans Helicopter Flight & Service! Ati ales un operator aerian cu vasta experienta in transportul pasagerilor si lucru aerian.


Compania Cobrex Trans a fost infiintata in anul 1994 si certificata de Autoritatea Aeronautica Civila Romana ca operator aerian competent sa efectueze operatiuni comerciale de transport aerian in conformitate cu reglementarile europene JAR-OPS 3 si JAR-145. Procesul complex de certificare a fost finalizat prin emiterea Autorizatiei de Operator Aerian Nr. LA/GA-002 si a Certificatului de Operator Aerian Nr. RO-004, ulterior fiind emisa de Ministerul Transportului Licenta de Transport Aerian Nr. LTA 23 conform careia suntem autorizati sa efectuam operatiuni de transport aerian public intern si international.


Operatorul COBREX TRANS desfasoara atat operatiuni de transport de pasageri, cat si operatiuni de lucru aerian, cautare si salvare, supraveghere, operatiuni cu incarcaturi suspendate, aerofotogrametrie, operatiuni geodezice, lansare parasutisti si materiale.


Numarul mare de ore zbor acumulate in decursul anilor cu elicoptere de tip: Bell 206L1, Eurocopter AS350B2, Robinson 22 si Robinson 44, EC 120 si AS 365 Dauphin atesta seriozitatea si calitatea serviciilor pe care le prestam.


In prezent, oferim servicii de transport aerian pe teritoriul Romaniei inspre orice destinatie, in mod rapid, sigur si confortabil cu un elicopter AS350B3, recunoscut pentru stabilitatea si siguranta pe care le ofera, configurat pentru 5 pasageri si 1 pilot. Punem totodata la dispozitia clientilor nostri doua elicoptere AS 365 Dauphin, bimotoare, configurate pentru transportul a     8 pasageri fiecare, in conditii VIP.
Deasemenea, dispunem din anul 2001 de propria organizatie de intretinere tehnica a elicopterelor seriile AS 350 si AS 365 si a tipurilor EC 120 si EC 135P2i.


Baza noastra de operare este constituita din Heliportul COBREX Brasov, hangar pentru stationarea si parcarea elicopterelor, sistem de depozitare si alimentare cu combustibil JET-A1
 

heliport-2m.jpg       

       AS350B3-heliportm.jpg