Transport de pasageri pe teritoriul Romaniei inspre orice destinatie

 

Oferim clientilor nostri servicii de transport aerian de corporatie si aero-taxi la standarde inalte de confort, siguranta, flexibilitate si rapiditate. In cei 15 ani de activitate am promovat continuu avantajele calatoriilor in interes de afaceri cu elicopterul, oferind clientilor nostri o optiune rapida, sigura si confortabila, precum si flexibilitatea stabilirii rutelor si a orelor de plecare si de sosire. Promovam in aceeasi masura avantajele transferurilor intre aeroporturi si locatii nedeservite de aceste facilitati, adresandu-ne atat companiilor cat si turistilor. Nu in ultimul rand, ne punem in slujba celor pasionati de zborurile de agrement sau a celor care isi doresc sa traiasca senzatia zborului pentru prima data, oferindu-le prilejul sa admire numeroase locatii si peisaje ale tarii.

 

Punem astfel, la dispozitia clientilor nostri:

 

un elicopter AS 350B3 Ecureuil, monomotor, recunoscut pentru siguranta, stabilitate, nivel redus de zgomot si vibratii, pentru motorizarea puternica dar si pentru confortul oferit de cabina spatioasa cu geamuri panoramice. Elicopterul AS 350B3 este configurat pentru transportul a 5 pasageri
 

doua elicoptere AS 365 Dauphin, configurate VIP pentru transportul a 8 pasageri. Cele doua elicoptere AS 365 Dauphin sunt dotate cu aparatura obligatorie pentru desfasurarea zborurilor IFR si VFR ziua si noaptea, iar cabinele sunt dotate cu interior si fotolii din piele, aer conditionat si izolare fonica pentru a oferi clientilor nostri combinatia ideala de siguranta, rapiditate si confort.
 

- zboruri charter de corporatie
- aero-taxi
- transferul de la si inspre aeroporturi
- transportul grupurilor de vanatori in zone greu accesibile
 

alte link-uri

- operatiuni de evacuare si interventie medicala
- sporturi extreme

          
 
CBC-CBBm.jpg